Zondag 7 mei open dag ‘de TULP, centrum voor innerlijk welbevinden’

Fotografie Evelien-16

Open dag

De natuur komt tot bloei, jij ook?

De deuren openen

Wees welkom en stap binnen

Zondag 7 mei van 12.00 uur tot 15.00 uur

 

‘De TULP’ is een sfeervol en aardend gebouw op een unieke locatie. Bezoekers ervaren het als een rustige warme plek om tot jezelf te komen. De activiteiten die er plaatsvinden hebben allemaal betrekking op persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en tot bloei komen.

Belangstellenden kunnen op persoonlijke,  informele en vrijblijvende wijze kennis maken met en zich laten informeren over;

  • ‘Innerlijk Welbevinden’ voor o.a. coaching, inspiratiebijeenkomsten en de Tulp-methode. Antoon Wuestman en Chantal Arends staan je graag te woord over de TULP-methode en de toepassingsmogelijkheden.
  • Lichaamsgerichte procesbegeleiding. André van den Assem is aanwezig in zijn eigen werkplek om je kennis te laten maken met zijn heilzame werk. ( www.andrevandenassem.nl )
  • ‘Innerlijke-reis’ voor Ayahuasca ceremonies. Quinne van Kessel zal met enthousiasme haar kennis, ervaringen, de werking van de Ayahuasca en de mogelijkheden met je willen delen ( www.innerlijke-reis.nl )
  • Dru Yoga en Ayurvedische massage. Melanie Higginbotham wil je laten zien hoe ze masseert en graag informeren over Dru-Yoga en haar lessen.

Tevens kun je kennismaken en genieten van de prachtige plek.

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

‘De TULP, centrum voor innerlijk welbevinden’  IJselweg 16   7233 SJ    Vierakker

 

Zondag 7 mei open dag ‘de TULP, centrum voor innerlijk welbevinden’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *