Het boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

Laatste nieuws

 

Boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

Ik, Antoon, liep al jaren met het idee om een boek te schrijven over mijn werk- en levensvisie. Deze zomer heb ik mijn oorspronkelijke plan bijgesteld, met als doel: een kernachtig boekje waarin ik met weinig woorden en zo min mogelijk voorbeelden de kern van mijn boodschap verwoord. Met trots kan ik melden dat dit gelukt is. Het eindresultaat is een heel compact boekje in A6 formaat, met slechts 26 pagina’s.

De eerste reacties zijn hartverwarmend, zoals: helder, krachtig, helend, inspirerend, uitnodigend, pakkend, begrijpelijk en toepasbaar.

Mobiel sept 2016 2345In het boekje beschrijf ik o.a. de TULP-principes en ‘het bergpad richting Innerlijk Welbevinden’. Ik richt me op jou als lezer, maar de boodschap is ook toepasbaar op je bedrijf, je team, je vereniging, je familie, je gezin, je relatie(s) of de maatschappij.

Onder de link ‘de TULP’, kun je meer lezen over het boekje, de inhoud en de doelgroep.

Het boekje kost € 8 (inclusief verzenden € 9.50)

 

Inspiratiebijeenkomsten

De komende tijd staan er weer nieuwe inspiratiebijeenkomsten gepland in de Tulp. Tijdens de bijeenkomst wordt er op een interactieve wijze één van onderstaande thema’s belicht:

 • Leven m.b.v. de TULP
 • Effectief en authentiek communiceren m.b.v. de TULP
 • Dienend leiderschap m.b.v. de TULP
 • Dienend ouderschap mbt de TULP

Bij elke onderwerp zijn er twee opties: of je komt een zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur of je komt twee maandagavonden van 19.00 tot 22.00 uur.

Persoonlijk denken we dat € 60 euro een redelijk bedrag is voor zo’n dag. Dat neemt niet weg dat elke deelnemer de vrijheid heeft, om na afloop te geven wat het hem/haar waard is/was.

 

Dru-Yoga

Vanaf woensdag 7 september is Melanie Higginbotham weer van start gegaan met het geven van Dru-Yoga. De lessen vinden elke woensdagavond plaats in de Tulp en zijn van 20.00 tot 21.30 uur.

Belangstellenden zijn van harte welkom!

Aangezien Melanie in het laatste jaar van de opleiding zit en zich nog geen docent mag noemen, vraag ze voor nu; 5 euro per les. Voor opgave en eventuele vragen kun je mailen naar melaniedruyoga@mail.com

 

Innerlijke-reis

Quinne van Kessel, van Innerlijke-reis (zie www.innerlijke-reis.nl) organiseert en leidt maandelijks 6 tot 9 Ayahuasca ceremonies in de Tulp. Vaak ben ik (Antoon) hierbij aanwezig als één van de begeleiders.
Het deelnemen aan dergelijke ceremonies neemt best een vlucht. Iedereen die overweegt om aan een Ayahuasca ceremonie deel te nemen, kan ik aanraden om dit bij Innerlijke-reis te doen. De werkwijze van Quinne is uiterst zorgvuldig, respectvol en toegewijd. De deelnemers ervaren de begeleiding als kundig en liefdevol, zij voelen zich veilig. De warme, natuurlijke, rustgevende en aardse sfeer van het gebouw, wordt als prettig en ondersteunend ervaren.

Data, zie ‘Agenda’.

Het boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

One thought on “Het boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

 • 22 september 2016 at 21:59
  Permalink

  Wat een mooi, eerlijk en open boek heb je geschreven Antoon. Er staan hele herkenbare stukken voor mij in. Het fijne van het boek is dat het zo mooi compact is, je het er zo weer bij kunt pakken en het in één keer kunt uitlezen. Maar ook omdat je er stukken voor jezelf kunt uithalen en weer bewust met het leven om kunt gaan.
  De laatste bladzijdes vind ik heel mooi en liefdevol. Het is oprecht een bewuste steun in de basis, die je op weg helpt om dichtbij jezelf te blijven. Ik wens je Goodluck toe, want ik vind het juist zo bijzonder dat je jou ervaringen wilt delen met andere mensen. En ze op deze manier voort kan helpen in hun innerlijk welbevinden. Bedankt Antoon, dat ik jou inspirerende verhaal mocht lezen. Lieve groet Irene.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *