de TULP het centrum

De TULP het centrum voor innerlijk welbevinden

Sinds 2009 staat er op het erf een volledig nieuw bedrijfsgebouw, waarin al mijn wensen zijn verwerkt. Dit is de werkplek en thuisbasis van Innerlijk Welbevinden.

Het gebouw is van de buitenkant redelijk eenvoudig, zodat het goed past in de omgeving. Bij binnenkomst is de warmte en het rustgevende karakter meteen voelbaar. Bij de bouw zijn natuurlijke materialen gebruik met bewuste aandacht voor een fijne energie, verbinding met de Aarde en toepassingen die passen in de streek. Het gebouw rust op een gebint, heeft een ossenbloed rode ‘potlander-vloer’, de wanden zijn van leem, voor de isolatie is vlas gebruikt, het vele zichtbare hout is onbehandeld, de verticale wanden zijn voorzien van een stralingswerende folie en het geheel wordt verwarmd met vloer- en wandverwarming.

Naast twee toiletten, een douche en ontvangstruimte, heeft het gebouw twee kleinere werkplekken, een groepsruimte (± 50 m²) en een knusse en ruime zolder.

Het gebouw wordt veel gebruik voor ceremonies, yoga, bijeenkomsten en is tevens de werkplek van een aantal bevriende procesondersteuners, ook zij ervaren en respecteren de kracht van het gebouw en bieden diensten aan ter bevordering van het innerlijk welbevinden (o.a. www.andrevandenassem.nl).