Boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

Boekje ‘Innerlijk Welbevinden’

In de voorafgaande jaren was ik herhaaldelijk begonnen met het schrijven van een boek over mijn zienswijze, maar had dit om uiteenlopende redenen nooit afgerond. In de zomer van 2016 was de tijd rijp. Ik voelde me gedreven om mijn werk- en levensvisie duidelijk en zo beknopt mogelijk te verwoorden in een compact boekje, en dat is gelukt. Het resultaat is een boekje (A6 formaat) met slechts 26 pagina’s.

Mobiel sept 2016 2345

 

Inhoud

Het boekje bevat onder andere een beknopte uitleg van de TULP-principes en ‘het bergpad richting Innerlijk Welbevinden’.

 

Ik richt me in het boekje op jou, maar de inhoud is ook toe te passen op je bedrijf, je team, je gezin, je vereniging, je familie, je relatie(s) of de maatschappij.

 

De inhoud is ondersteunend en inspirerend bij de ontwikkelsprong van het prestatiegerichte niveau (‘overtuiging’) naar het mensgerichte niveau (‘identiteit’). Zo ook de overgang van ‘identiteit’ naar het zingevingsgerichte niveau (‘missie’).

Achterin beschrijf ik beknopt nog een aantal andere benaderingswijzes die behulpzaam zijn. Ze dragen bij om de verschillende niveaus beter te bevatten en deze zienswijze te concretiseren.

De talrijke illustraties zijn eenvoudige tekeningen, dit zijn krachtige plaatjes met een verhelderend effect.

Het beoogde doel is dat het boekje zal bijdragen aan een groeiend gevoel van Innerlijk Welbevinden; meer licht en liefde in je leven.

 

Doelgroep

Voor wie is dit boekje wellicht interessant:

  • Voor alle geïnteresseerden die bezig zijn met persoonlijke- en bewustzijnsontwikkeling, is het een inspiratiebron.
  • Voor iedereen die op zoek is naar ondersteuning en meer wil weten over de TULP-benadering, is het een nadere kennismaking.
  • Voor iedereen die ik al eens begeleid heb, is het een praktisch en waardevol geheugensteuntje en hulpmiddel.

 

Het boekje is te koop voor € 8 (inclusief verzenden € 9.50*)

* Bestellen: je stuurt mij een mail (link ‘direct contact opnemen’ aanklikken) met daarin je naam en adres. Tevens maak je € 9.50 over naar NL85 INGB 0002 3520 01 t.n.v. Innerlijk Welbevinden. Zodra het bedrag op mijn rekening staat, stuur ik je het boekje per post.