Bewustzijnsverruiming

Bewustzijnsverruiming

Bewustzijnsverruiming: het in een groepsceremonie gebruik maken van ‘plantteachers’, geeft vaak een versnelling en doorbraak in het persoonlijke ontwikkelingproces.

In ‘de TULP, centrum voor innerlijk welbevinden’ in Vierakker, vinden met grote regelmaat van dit soort ceremonies plaats. Hierbij wordt Ayahuasca gebruikt en dit levert wonderbaarlijke en bewustzijnsverruimende inzichten op. Innerlijke processen worden zo vaak uitvergroot, helder, blokkades worden doorbroken en dingen vallen op hun plek. Ik ben hierbij vaak persoonlijk aanwezig en heb een ondersteunende rol.

De organisatie is in handen van Quinne van Kessel, van Innerlijke-reis (zie www.innerlijke-reis.nl). Bij deze bijeenkomsten gaan de deelnemers echt ‘naar binnen’ en komen in een diep, helend, confronterend en pittig proces. De opbrengst is na afloop meestal verrassend hoog. Deze bijeenkomsten vinden (bijna) wekelijks plaats, op vrijdag en zaterdag.

Regelmatig en vaak op een donderdag, begeleid ik een kleine groepsceremonie met maximaal 5 deelnemers (zie Agenda). Ik begeleid op aanvraag ook individuele-, duo- en zelf samengestelde groepsceremonies. De datum wordt dan in onderling overleg bepaald.

Mijn grootste drijfveren om deze ceremonies te begeleiden zijn; voldoening, ‘broederliefde’ en de grote dankbaarheid die ik ervaar voor de Ayahuasca.