Begeleiding bij of na een Ayahuasca ceremonie

Begeleiding bij een Ayahuasca ceremonie

Door de negatieve publiciteit en de angst die is ontstaan binnen diverse gemeentes, is het helaas niet mogelijk om een veilige set en setting te bieden aan de deelnemers. De heksenjacht die lijkt te ontstaan over dit prachtige medicijn betreuren we uiteraard, maar om die reden zijn we voorlopig wel gestopt met het aanbieden van Ayahuasca ceremonies.  We willen eerst afwachten hoe dit juridisch gaat aflopen.

 

Begeleiding na een Ayahuasca ceremonie

Het drinken van Ayahuasca maakt vaak veel los, brengt zaken aan het licht en nodigt uit om oude patronen te doorbreken. Echter de impact van de ervaring en/of visioenen kunnen gigantisch, overweldigend en verwarrend zijn, waardoor het soms lastig is om de onderliggende boodschap te begrijpen. Zo wordt regelmatig iets op een symbolische wijze duidelijk gemaakt, maar als we het te letterlijk nemen kan het behoorlijk met ons aan de haal gaan. Ik heb sinds 2005 zelf heel veel ervaring opgedaan met het drinken van Ayahuasca en daarnaast honderden ceremonies begeleid, dus naast coach ben ik ook ervaringsdeskundige. Het lukt me meestal goed om samen helder te krijgen welke verrijkende boodschap de Ayahuasca je duidelijk wilde maken.

Voor deze ondersteuning is het niet noodzakelijk dat je met mij of bij innerlijke-reis je ervaring hebt opgedaan. Dus ook als je verwarrende ervaring bij een andere organisatie of in het buitenland heeft plaatsgevonden, ben ik beschikbaar om je te ondersteunen.