Achtergrond

Antoon Wuestman

Ik werk sinds 2007 als zelfstandig coach en procesondersteuner.

Naast mijn theoretische kennis en ruime levenservaring, ben ik doelgericht, analytisch, eerlijk/openhartig en begripvol. Ik heb een groot inlevingsvermogen en de gave om met iedereen in wezenlijk contact te komen. Mijn intentie is zuiver en altijd gericht om een effectieve en positieve verandering te bewerkstelligen, waarbij de individuele en gezamenlijke tevredenheid groeit.  Fotografie Evelien-10

 

Mijn achtergrond;

Ik heb jaren gewerkt in de gezondheidszorg. Eerst in de directe zorgverlening (ziekenverzorging, A-verpleegkundige en B-verpleegkundige) In die tijd heb ik mijn holistische mensvisie ontwikkeld en ik was toen al gefascineerd door levensvraagstukken.

Daarna heb ik gewerkt als operationeel leidinggevende in de ouderenzorg (diploma kaderopleiding gezondheidszorg) en vervolgens in verschillende managementfuncties (diploma Voortgezette opleiding Management in de Gezondheidszorg).

In 2006 heb ik het diploma ‘Voortgezette opleiding coach-trainer’ behaald, dat voelde als ‘thuiskomen’. Zodoende heb ik in 2007 een carrièreswitch gemaakt (mijn hart gevolgd) en mijn toenmalige baan als locatiemanager van twee woon-, zorg- en verpleegcentra opgezegd.

Ik ben toen mijn eigen bedrijf gestart en de eerste drie jaar heb ik dit nog gecombineerd met een parttime baan als General Coach bij Riwis in Apeldoorn. Daar ondersteunde ik individuele GGZ medewerkers, teams, leidinggevenden, verzorgde intervisie en deed de traumaopvang.

In 2009 heb ik de TULP helder gekregen en geleidelijk aan geïntegreerd in mijn werk.

Van 2012 tot 2015 ben ik één dag in de week begeleider geweest op een alternatieve sociocratische school, een voormalige Iederwijsschool, de Paradox in Vorden. Daar ontdekte ik dat ik een sociocraat ben in hart en nieren. Zodoende heb ik ‘de oriëntatiecursus voor managers en adviseurs’ gevolgd bij het Sociocratisch centrum in Rotterdam.

Door privéomstandigheden werd mijn leven een lange periode best pittig, maar dit was achteraf gezien ook bijzonder leerzaam. Het gebruik van ‘plant teachers’, met name Ayahuasca, heeft me enorm gesterkt en gesteund in mijn persoonlijke ontwikkeling en veel inzicht gegeven. Zo is me ook helder geworden dat ik al mijn hele leven lang een soort oer vertrouwen heb in de bron van licht en liefde (God), die overal en in iedereen aanwezig is. Ik ervaar dit als een waardevol en fijn besef.

Op moment volg ik een 2 jarige opleiding tot meditatiedocent.

De TULP is voor mij meer dan een theorie, het is door de jaren heen onlosmakelijk met me verbonden en mijn intentie in alles wat ik doe.

Het individuele doel van de TULP is innerlijk welbevinden. Ik kan mijn eigen innerlijk welbevinden, ongeacht de omstandigheden, over het algemeen naar tevredenheid vasthouden. De keren dat dit me niet lukt zijn veel minder frequent en de lengte wordt steeds korter. Ik doorzie inmiddels vrij snel, meestal met een glimlach, de subtiliteit van mijn ego en wat er geraakt wordt.